Menu Sluiten

Detergenten Professionele Wasmachines


Detergenten professionele wasmachines

Informatie over detergenten professionele wasmachines:

Professionele wasmiddelen, ook wel zeep of detergenten genoemd, voldoen aan alle hygiënische gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, juridische- en milieutechnische eisen, kwaliteit- en productiviteitsnormen. Dit is voor de fabrikant net zo belangrijk als voor u. Men biedt u de meest effectieve vloeibare wasmiddelen, waspoeders, detacheermiddelen en zeepdoseersystemen.

Professionele wasmiddelen en detacheermiddelen zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Met het belangrijkste doel: schoon wasgoed!  Overal waar gewassen wordt is wasmiddel nodig, maar elke situatie vraagt om een specifiek professioneel wasmiddel. Bent u werkzaam in een zorginstelling, een in-house wasserij, een hotel of een camping? Voor elke branche is er een oplossing.

Met de juiste detergenten voor professionele wasmachines hebt u door de hoge concentratie vaak minder nodig wat een voordeel is. En uiteraard worden alle vlekken op doeltreffende manier verwijderd. Schoon wasgoed is immers goud waard.

Info over detergenten professionele wasmachines

Feiten over Detergenten professionele wasmachines

In combinatie met professionele wasmiddelen haal je trouwens niet enkel het beste uit je was, maar ook uit je wasmachine. Een gratis zeepdoseringssysteem zorgt er namelijk voor dat je wasmachine zuinig en ecologisch werkt. Er wordt nooit méér wasmiddel of wasverzachter gebruikt dan nodig en alle professionele wasmiddelen hebben een ecolabel. Je was is dus steeds perfect schoon, en dit ook nog eens aan de prijs van een conventioneel waspoeder. Hou er daarenboven rekening mee dat professionele wasmiddelen krachtiger en geconcentreerder zijn, waardoor ze zuiniger zijn en je er minder van nodig hebt.

Ter behoud van kleur en kwaliteit van textiel zijn de juiste wasmiddelen voor wasmachines van groot belang. Niet iedere stof kan met hetzelfde wasmiddel gewassen worden. Bij wasbare microvezel is van belang dat met een gespecialiseerd wasmiddel wordt gewassen, zonder waskrachtversterkers of wasverzachter.Samengevat, de juiste detergenten voor uw professionele wasmachine gebruiken, komt u was zeker ten goede.

Meer info over detergenten professionele wasmachines nu op www.miele.be.

Tags

Accessoires Professioneel Wassen | Detergenten Professionele Wasmachines | Producten Professioneel Wassen | Reinigingsmiddelen Professioneel Wassen | Totaaloplossingen Was |